Om os

Vinduespudsning NU er et lille, nystartet firma med base i Gentofte. Vi kom til verden i efteråret 2017 og siden da er det gået stærkt. Vi er i dag cirka 5 dedikerede medarbejdere, som dækker hele hovedstadsområdet.

For os er det meget vigtigt med en god relation til kunden. Derfor giver vi os altid god tid til at lytte til dig og dine behov, og vi evaluerer løbende vores indsats.

Her kan du læse lidt om os, vores værdier og hvad der kendetegner vores service:

Billig VINDUESPOLERING

Vi mener, at alle har ret til rene ruder. Derfor tilbyder vi vinduespudsning til priser, de fleste har råd til.

Du kan se en oversigt over vores priser her. Og har du lyst til at modtage et tilbud på vinduespudsning, kan du sende os en forespørgsel. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi dækker hele hovedstadsområdet

Vi har hjemme på Vesterbro, men vi kører ud i hele København og resten af hovedstadsregionen.

VINDUESPOLERING – når det passer dig

Du har sikkert nok at se til i hverdagen. Derfor tilbyder vi at polere dine ruder på netop det tidspunkt, der passer dig. Vi rykker ud både i hverdage og weekender i tidsrummet mellem kl. 8 og 19.00.

Miljøvenlig service

Vi gør vores bedste for at skåne miljøet:

  • SVANEMÆRKET SÆBE
    Vores sæbe vasker ikke bare rent. Den ER også ren. Vi benytter nemlig svanemærket sæbe. Det gør vi for at skåne natur og miljø. Men også for at skåne dig og dine kære for kemikalier.

  • REGNVAND
    Vi bruger så vidt muligt filtreret regnvand til at vaske ruderne med. Det er ikke bare bedre for miljøet og vandregningen. Regnvand indeholder også mindre mængder kalk. Og det giver skinnende flotte ruder.

lucas.jpg
unger.jpg