Trænger dine vinduer til at blive pudset? 

resize 50.jpg

Vores hold af professionelle vinduespudsere står klar. Vi har små priser, miljøvenlige produkter – og kort ventetid.

Billig vinduespudsning

Hos Vinduespudsning NU mener vi, at alle har ret til rene ruder. Derfor tilbyder vi vinduespudsning til priser, de fleste har råd til.

Du kan beregne din pris på få sekunder ved at bruge vores automatiske prisberegner. Klik HER for at beregne din pris.

Psssst… Er du på udkig efter rabatter og tilbud? Så følg os her på vores Facebook-side – der ligger vi løbende knivskarpe tilbud op.

Vinduespudsning i København og hovedstadsområdet

Vi har hjemme på Vesterbro, men vi kører ud i hele København og resten af hovedstadsregionen.

P.S. Fik vi sagt, at vi rykker ud lige præcis når det passer dig? Alle hverdage og weekender i tidsrummet mellem kl. 8.00 og 19.00.

 

Flensborggade 2, 3. th, 1669 København V, Denmark

28 36 18 18

Telefonen er åben mandag-fredag kl. 09.00-17.00. Uden for den normale åbningstid kan vi kontaktes på telefon 26 66 77 99. Du kan også sende os en skriftlig forespørgsel gennem hjemmesiden eller vores facebook-side. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

LIKE os på Facebook og få knivskarpe tilbud  

.

 

aanemarie.png

ANNEMARIE JØRVAD

“Jeg stod i en akut situation og skulle have pudset vinduer med meget kort varsel. Vinduespudsning NU rykkede ud samme dag med kompetent, dygtig og tophurtig assistance. Super flot resultat, sød og engageret vinduespudser og rigtig god kundeservice. Kan varmt anbefale dem.”

 
anette.PNG

ANNETTE BRUUN

“Tusind tak, for en fantastisk vinduespudsning! 
Det var en superfin oplevelse med omhyggelig og grundigt arbejde og tålmodig og hjælpsom service. Fantastisk, fordi det ikke var en enkel og normal vinduespudsning og jeg havde været bange for, at det ikke lod sig gøre at få alle vinduerne pudset, fordi ikke alene har de fleste af mine vinduer - gamle dannebrogsvinduer - ingen ordentlig adgang, da der står ting foran, men der er også forsatsruder sat på med vridere og, viste det sig, halvløse lister, der drillede og mange steder havde klæbet sig fast til vinduestræets maling, papirklipkrystaller på forsatsruderne sat på med lim, der nærmest var groet fast og som måtte skrabes af, og en meget stor slyngplante foran et af vinduerne, der dækker det næsten helt, som jeg har været nødt til at hænge op i en gardinstang til støtte, der måtte løsnes og tages ned. 
Alt blev gjort med venlighed og påpasselighed, så der ikke skete mine ting noget og alt sat perfekt tilbage på plads. 
Alle vinduerne blev til sidst, efter de var pudset, gennemgået en sidste gang for, om der var antydning af pletter tilbage og der blev checket, at fugten mellem forsatsruder og vinduesglas ikke blev lukket inde m.m., så mine vinduer og jeg har aldrig været mere glade for en vinduespudsning - faktisk har mine vinduer aldrig før været så perfekt rene i de over 30 år, jeg har boet her, så, ja, 1000 tak for en på alle måder fin oplevelse...det bliver ikke sidste gang… 😃 😃 😃.“